Daantje en haar camping liefde

Daantje had een geweldig avond gehad. Ze kon haar geluk niet op. Eerst had ze de hoofdprijs tijdens de bingo op de camping gewonnen en vervolgens was het haar eindelijk gelukt die heel erg leuke man die ze op de camping had zien lopen aan de haak te slaan. Hij was echt het type waar ze op viel. Groot en breed, donkere haren en ongeschoren. Geen lange baard, maar een baardje van een paar dagen oud. Lekker ruw. Zijn naam was David en waarom hij ineens besloten had op haar pogingen hem te versieren in te gaan, dat wist ze niet. En hoewel ze zich daar normaal gesproken enorm druk om zou maken, dit keer deed ze dat niet. Ditmaal vond ze het niet erg hoe of waarom. Ze ging met hem mee naar zijn luxe stacaravan en daar zou de avond meer dan alleen romantisch worden.

Ze zaten naast elkaar in de loveseat die hij in de stacaravan had staan en al zoenend en strelend door zijn haren, kroop Daantje bij David op schoot. Het was en bijzonder spannend moment. De eerst keer echt zoenen, de eerste keer elkaar aanraken op plekken, waar je normaal iemand niet aan zou raken, tenzij het er verhit aan toe ging. En dat ging het die avond zeker. Ze zat op zijn schoot en wreef met haar onderlijf over zijn harder wordende lid heen. Ze kon hem tussen haar benen voelen groeien, dwars door zijn spijkerbroek heen. Ze zoende hem op de mond en verplaatste kort daarna haar lippen naar zijn nek. Ondertussen knoopte ze zijn blouse los en trok deze over zijn brede schouders naar beneden. Ze liet haar handen door zijn borsthaar gaan en liet haar vingers over zijn spieren rollen. Ze genoot  ervan zijn kracht aan te raken. Daantje voelde zich meteen onderdanig. Overgeleverd aan zijn brute kracht. Een kracht, waarmee hij haar zou nemen. Ze zoende zijn tepels en loet haar tong rondjes om zijn tepelhof draaien, waardoor zijn tepels – en tegelijk de hare – hard werden. David trok haar hsirt over haar hoofd uit en begon haar bh los te maken. Voorzichtig onthulde hij haar mooie boezem. Hij keek vol bewondering naar de perfecte vormen en raakte haar borsten zachtjes aan. Daantje gleed nog steeds heen en weer over zijn schoot en voelde dat zijn penis niet veel harder kon worden.

Daantje gleed een klein stukje naar achteren, zodat ze zijn broek los kon maken. Hij bleek geen onderbroek te dragen en daarom kon ze zijn lid meteen vastpakken. Langzaam trok haar warme hand de voorhuid naar achteren. Ze keek met open mond naar de enorme eikel die bloot kwam te liggen, glimmend in het zwakke licht van de plafonniere dat over hen heen viel. Ze voelde hoe zijn lid in haar hand klopte. De aders pompten een grote hoeveelheid bloed door zijn lid heen, waardoor hij ontzettend hard  en gevoelig werd. Bij iedere beweging die ze met haar hand maakte, begin zijn penis te schokken. Alsof hij ieder moment tot een orgasme zou kunnen komen. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. “Het lijkt mij heel opwindend als jij eerst een beetje met jezelf zou spelen,” zei David zacht. Hij greep naast zich en pakte tussen het kussen vandaan een mooie sexspeeltje. Het was prachtig gevormde glazen dildo. Daantje kon haar ogen niet geloven. Ze had thuis precies dezelfde. Het was de Drive me Crazy. Ze had daar al vele malen mee gespeeld en kon niet wachten het voor hem te doen. Ze stond op en trok eerst haar kleren uit. Heel langzaam en sensueel bewegend ontdeed  ze zich strippend van haar kleren, de muziek afspelend in haar hoofd. De manier waarop David met een passievolle blik naar haar lichaam keek, deed haar blozen van opwinding. Ze liep naar de bank, die vlak tegenover de loveseat stond en ging wijdbeens liggen. Ze streelde haar vagina zachtjes en zoog plagend op haar wijsvingers, die ze zachtjes over haar mooie lijf naar beneden liet glijden. Eerst langs haar borsten, over haar strakke buikje en toen over haar dijbenen. Vervolgens stak ze haar vinger naar binnen en sloot ze al kreunend haar ogen. Haar vinger trok ze na een paar tellen in haar kutje bewogen te hebben terug. Hij glom van al het vocht dat zich tussen haar schaamlippen gevormd had.

Daantje hield de glazen dildo bij haar mond en begon er op zeer sensuele, haast erotische wijze op te zuigen. Ze likte aan de kop en zoog een groot gedeelte van het speeltje naar binnen, waarna ze hem, net als haar vinger, over haar lijf naar beneden liet glijden zeer rustig en met veel sensualiteit naar binnen drukte. Diep tussen haar schaamlippen. Ze liet de glazen dildo met veel genot in en uit haar vagina bewegen. Het vocht droop van de glazen dildo af, waarmee ze intens aan het genieten was.

Daantje legde de dildo met enige tegenzin opzij, toen David opstond en vlak naast haar kwam staan. Ze kwam overeind zitten en nam zijn penis in maar mond. Met haar zachte handen trok ze de voorhuid naar achteren en met gesloten ogen liet ze haar lippen om zijn lid sluiten. Al zuigend bewoog ze haar warme natte lippen over de kloppende penis heen en weer. De smaak op haar tong was zoet en het vocht dat uit zijn eikel kwam vloeien was verfrissend. Ze zou dut wel uren kunnen doen, genietend van het warme vlees op haar zachte tong. Maar ze wilde meer. Ze wilde zijn passie tussen haar benen voelen bewegen. Daarom ging Daantje op haar knieën zitten. Ze leunde met haar bovenlijf op de rugleuning van de bank en voelde hoe David achter haar kwam staan, zijn handen op haar smalle heupen legde en het kleine beetje vlees op haar botten vastgreep. Zijn vingers drukte hij top op haar botten, terwijl zijn penis haar schaamlippen langzaam uit elkaar dreven. Als Mozes die de zee uit elkaar deed splijten. Zijn machtige staaf drong diep bij haar naar binnen en drukte haar warme vagina ver open. Terwijl hij heen en weer bewoog en zijn warme lid door haar binnenste liet glijden, kon ze iedere detail van zijn penis voelen. Daantje ging er helemaal in op en begon met haar handen over haar clitoris te wrijven. Deze was hard en uiterst gevoelig geworden, dus ze had er niet bijzonder veel voor nodig om tot een spetterend orgasme te komen. Hoewel ze beiden in vuur en vlam stonden, werd het geen uren durend episch verhaal over de bedreven liefde die de Hemel vanuit de lucht naar de aarde zou trekken. Het ging allemaal heel snel Ook David voelde na een aantal minuten in Daantje te hebben gezeten, dat zijn orgasme eraan zat te komen, nog sneller dan hij had verwacht. Hij trok zijn penis terug en liet Daantje wederom aan zijn penis zuigen. Haar mond gleed weer soepel langs de bovenkant van zijn lid, terwijl ze hard zoog, tot het warme zaad op haar tong werd gespoten. Ze was geen echte slikker, maar ditmaal liet ze al zijn nectar in haar keel glijden en slikte ze iedere druppel genietend door. Hij had iets in Daantje losgemaakt, waar ze zelf geen weet van had het ooit te hebben bezeten. De rest van de avond spendeerden ze samen. Kussend, strelend en vrijend vielen ze uiteindelijk in slaap. Het zou een vakantie worden die Daantje de rest van haar leven niet vergeten zou.