Blond sletje speelt met don en ad voor trek je rijk

Het is heerlijk wandelen in de heuvelachtige omgeving van Limburg. Don en Ad hebben een dagje vrij genomen om even tot rust te kunnen komen. Ze hebben een camera meegenomen om de mooie natuur te filmen. Dat is vooral een hobby van Ad, Don heeft er niet zo heel veel mee. Als ze een tijdje rondlopen, tikt Don zijn maatje ineens met zijn ellenboog aan, waardoor Ad zijn camera haast laat vallen. “Ad, kijk daar eens,” zegt Don, “dat noem ik pas mooie natuur!” en hij wist naar een mooie strakke blonde meid, die iets verderop op een rots zit, voor zich uit starend. “Daar schiet je nieuwe Don en Ad onderbroek toch haast spontaan van je reet van, of niet dan!”

Ad kijkt haar richting op en inderdaad, daar zit een behoorlijk lekker wijf op een rots. Het dynamische duo besluit op de meid af te stappen om een praatje met haar te maken, maar de blonde dame blijkt een echte slet te zijn. Want Don en Ad hebben nog niets kunnen zeggen of ze begint aan hun broeken te trekken. Binnen een paar tellen heeft ze hun riemen los weten te maken. Ze kijkt de heren verlangend aan en vraagt in het Engels om geld. Don en Ad weten hoe laat het is. Dit is de meest perfecte meid voor hun site, trek je rijk! Ad spreekt het beste Engels en verteld haar dat ze hen mag aftrekken voor geld, zolang hun het mogen filmen. Daar heeft het strakke blonde vrouwtje geen enkele moeite mee. Ze maakt hun broeken nog verder los en trekt deze naar beneden, waarna ze de kekke boxers van zowel Don als Ad naar beneden trekt. Hun harde pikken veren meteen overeind. Het sletje likt haar lippen af als ze ziet dat hun leuters nog niet volledig hard zijn en neemt ze daarom één voor één in haar mond. Ze zuigt de mannen zalig af, tot die palen echt flink overeind staan. Dan laat ze hen even los en trekt ze haar topje en bh uit. Haar kleine, fijne tietjes zijn prachtig, vooral als het zonlicht erop schijnt.

Don en Ad raken die heerlijke tieten voorzichtig aan. Ze willen niet dat het meisje denkt dat ze twee brute kerels zijn. Dan laten ze haar weer los zodat ze hun pikken weer lekker in haar handen kan nemen. Ze begint heel rustig te trekken. Het meisje kreunt terwijl ze de voorhuid van Don naar achteren trekt en de al blootliggende eikel van Ad aflikt. Ad heeft de grootst mogelijke moeite om de camera een beetje stabiel te houden, maar hij doet zijn uiterste best. Dit is natuurlijk kwaliteit wat hij aan het filmen is, daar zullen heel veel mannen van gaan genieten straks, als ze het online hebben gezet.

De meid likt vervolgens aan de flinke eikel van Don en begint vervolgens snel te rukken. Haar kleine warme handen bewegen snel heen en weer. De twee geilaards staan te genieten. “Zo wil ik iedere dag wel vrijaf nemen,” zegt Ad hijgend. “Mee eens maatje, mee eens,” antwoordt Don, die normaal gesproken heel erg scherp antwoordt, maar het gewoon  even niet kan, zo lekker wordt zijn enorme pik door dat geile jonge meisje afgetrokken. Haar handen bewegen sneller heen en weer en voor de heren er erg in hebben, spuiten ze hun flinke hoeveelheden zaad over de kleine borsten van het jonge blonde teefje heen. “Zou ze met ons mee naar de studio willen gaan?” vraagt Don zich af. “Ze gaat gewoon mee, of ze nou wil of niet,” antwoordt Ad, “als we haar maar genoeg geld geven dan doet ze denk ik alles!”