Angela sexueel bevrijd door Steven

Angela was gek op Steven. Steven was de man van haar dromen, daar bestond geen twijfel over. Hij had alles waar ze zo naar verlangde. Een goede baan, daardoor een hoop geld en een gezonde dosis humor. Daarnaast was hij waanzinnig in bed. Hij deed alles met haar, waar haar ex niet eens aan durfde denken. Haar ex was bijzonder preuts. Als ze iets spannends als een rollenspel voorstelde, dan dook hij meteen achter zijn laptop en verzon hij terstond dat hij het erg druk had. Geen land mee te bezeilen die man. Geen enkel gevoel voor avontuur en creativiteit, dat was al helemaal ver te zoeken.

Maar in bed met Steven, dat was één groot avontuur. Samen genoten ze van nieuwe standjes, rollenspellen en spannende sexspeeltjes. Steven was alles behalve preuts. Hij stond zover open voor dingen dat het haast onwerkelijk leek. Angela had daar ook behoorlijk aan moeten wennen. Vanaf de eerste keer dat het stel in bed belandde, was het al raak. Angela wist het nog goed. Ze lagen naast elkaar onder de dekens. Dat was zij zo gewoon met haar ex. Vrijen mocht, maar je hoefde niets te zien. Het liefst ging het licht nog uit. Dus toen Angela het licht uitknipte, deed Steven het meteen weer aan. “Ik wil je zien als ik de liefde met je bedrijf,” zei hij zacht, waarna hij de dekens van hen afgooide. “Je bent veel te mooi om onder de dekens verborgen te blijven,” vervolgde hij. Angela voelde zich als een prinses. Ze begon er zelfs van te blozen. Steven nam de eerste stap. Angela besloot te blijven liggen om te zien wat haar liefje zoal van plan was.

Het was beangstigend en spannend tegelijk. Hij kuste volle borsten en liet zijn tong rustig en met veel gevoel langs en over haar tepels glijden. Heel langzaam zakte hij af naar haar onderbuik, die hij zacht en vol passie zoende. Angela wist heu wel waar hij naartoe ging. Zijn hoofd was op weg naar haar schaamstreek. Zodra hij daar was aangekomen, duwde hij heel rustig haar benen van elkaar en begon hij zachtjes op haar vagina te kussen. Zijn lange tong likte langs haar schaamlippen en uiteindelijk spreidde hij deze met zijn vingers, waarna zijn tong een weg naar binnen gevonden had. Hij likte haar perfect. Een beter woord had ze er niet voor. Niet te zacht, niet te hard, precies het juiste tempo. Ze kon er optimaal van genieten. Angela voelde zichzelf natter en natter worden en haar lichaam begon een eigen leven te leiden. Ze kronkelde heen en weer, zoals ze zo vaak in boeketreeks boekjes gelezen had. “Larie,” had ze ooit eens gezegd. Maar toen kende ze Steven nog niet.

Zijn lange tong likte al haar vloeiende sappen met uiterste precisie op, waarna hij omhoog kwam en bovenop haar kroop. Angela wilde zelf ook meedoen en greep zijn lid stevig beet en liet haar hand over de harde penis glijden. Haar hand bewoog langzaam heen en weer. Ze streelde zijn blootliggende eikel en trok zijn voorhuid passievol naar achteren. Ze richtte zijn penis richting haar vagina, die nog nat was van zijn perfect likkende tong. Hij voelde hoe ze de top van zijn penis zachtjes tegen haar gaatje aandrukte. Hij zette zelf een klein beetje kracht en wist zo zijn eikel bij haar naar binnen te duwen. Angela slaakte een zucht van opwinding. Heel even hield ze haar adem in. Ze voelde hoe zijn penis langzaam maar zeker bij haar naar binnen drong. Zijn harde, kloppende lid bewoog heel rustig heen en weer, terwijl zijn stevige lichaam boven het hare hing. Ze kon iedere spier in zijn goed gevormde lichaam zien bewegen. Het was een waanzinnig spektakel. Zo had ze een man nog nooit kunnen bekijken. Zijn sterke, krachtige lijf stootte met passie in haar, terwijl zijn sterke armen naast haar leunden en zijn mooie bovenlijf langzaam maar zeker begon te zweten. De druppels vielen op haar lijf en warmden haar huid nog meer op. Sneller en harder begon Steven in zijn liefje te stoten, terwijl Angela zachtjes kreunde van genot. Ze voelde haar hart tekeer gaan en de adrenaline, aangewakkerd door passie, door haar lichaam stromen. Het was alsof ze in de zevende hemel beland was. Met stevige stoten penetreerde hij haar zo diep als mogelijk, Haar mooie lichaam schudde na iedere stoot en na iedere stoot kwam ze dichter en dichter bij haar orgasme. Toen het zover was, kneep ze al haar spieren samen, ook die n haar vagina en schokkend ademend kwam ze klaar. Op precies hetzelfde moment kwam Steven. Zijn orgasme werd door het aanspannen van haar spieren aangewakkerd. In een heerlijke oase van passie genoot het tweetal van elkaar. Alsof hun aura’s vermengden. Ze werden voor een paar tellen één. Zo begon hun eerste nacht van passie. Diezelfde nacht zou het er nog veel wilder aan toe gaan. Het ijs was gebroken en Steven nam Angela mee op een erotische reis, die tot vandaag de dag nog aan het voortduren is.