Kim Holland doet aan solo sex

Kim Holland heeft het niet altijd druk met neuken, soms moet ze zichzelf ook even verwennen, maar dan op de solo manier. Dat is voor haar de meest ideale manier om te ontspannen, zo zegt ze zelf. “Ja, neuken is fijn, maar toch ook weer werk hé?” zo zei ze laatst ergens in een interview.

Dus als ze vrij is, dan gaat ze op bed liggen, zet een spannende film aan en doet haar kleren uit, als ze die überhaupt al aan heeft op een vrije dag. Dan begint ze een beetje te strelen over haar mooie slanke lichaam en streelt ze vooral haar onderbuik en tieten. Terwijl het filmpje steeds geiler en geiler wordt,wordt Kim dat natuurlijk ook. Ze heeft al wat speeltjes naast zich gelegd zodat ze ten alle tijden aan de slag kan gaan. Eerst gaat ze met haar nat geworden kutje spelen en begint ze met het strelen van haar schaamlippen en het zachtjes stimuleren van haar klit. Kim Holland is daar bijzonder gevoelig, dus binnen een paar tellen is alles nog natter en gezwollen. Ze begint zichzelf heerlijk te vingeren en pakt alvast een paar balletjes die ze in haar anus kan drukken, daar raakt ze extra door gestimuleerd, waarna ze twee vingers in haar kutje steekt.

Ze begint zich langzaam te vingeren en beweegt haar mooie slanke lichaam een beetje over het bed heen, het gevoel maakt zich meester van haar lichaam, iets wat ze bijna niet kan controleren, zo geil is ze dan. Het is haast niet te geloven dat ze zo ontspannen kan als je kijkt hoe wild ze beweegt.

Kim Holland pakt dan uiteindelijk een grote dildo, maar nog liever een enorme vibrator. Die zet ze al op trillen voordat ze hem in haar kutje steekt en wrijft dan met de top over haar klit heen, waardoor ze haar eerste orgasme bijna beleeft. Net op tijd stopt ze, ze wil het namelijk op gaan bouwen. Iets wat overigens niet altijd lukt. Vaak steekt ze het apparaat diep in haar natte nog steeds strakke doos – wonderbaarlijk, na al die dikke pikken die erin zijn geweest – en begint ze op het ritme waarin ze op haar televisiescherm aan het neuken zijn die vibrator n en uit haar kutje te bewegen, terwijl ze zachtjes kreunt en geniet. Vaak komt ze dan, als ze de Chinese ballen ook nog eens heen en weer gaat bewegen, spuitend klaar en kan ze eindelijk écht ontspannen. Dan gaat ze heel relaxt liggen en kijkt ze de film rustig uit. Ze zet nooit een pornofilm halverwege af, dat kan ze niet over haar hart krijgen. Het is en blijft een vakvrouw met liefde voor het vak, zoveel is wel duidelijk. Als de film dan afgelopen is, zet ze de boel uit en gaat ze heerlijk lang douchen, genietend van het warme water op haar geile verhitte lichaam, waar ze nog even lekker met de douchekop op massagestand over haar klitje gaat, waarna het geile solo sex avontuur nog eens ontspannen over wordt gedaan. Zo ontspant Kim Holland zich dus op haar vrije dagen. Wandelingen kan ze ook wel doen, maar zodra ze een lekkere kerel (of vrouw) in het bos tegenkomt bij enigszins mooi weer, dan wordt het al gauw neuken. Wel lekker, maar zo vermoeiend soms.

© ViezeVerhaaltjes.nl