Tienermeisje Petra heeft sex voor de eerste keer

Petra was pas 18 geworden en kreeg van haar vriendin een lekkere dildo om mee te spelen. Dat vond Petra op zich geen verkeerd cadeau, ze zou er heel veel plezier mee gaan beleven, maar ze vroeg zich toch af waarom ze in hemelsnaam een dildo voor haar verjaardag kreeg. Ze had een la vol met sexspeeltjes liggen. Die had ze via de online sexshop shoppie.nl gekocht, lekker anoniem, hoewel ze wel wist dat haar moeder in haar la had gekeken. Maar dat deed er allemaal niet toe. Waar het haar om ging was het waarom. Dus vroeg ze het aan haar vriendin. Zij was tenslotte de enige die daar een antwoord op kon geven.

“Nou, aangezien je voorlopig nog geen vriendje zult krijgen, dus 0ok geen sex zal hebben, dacht ik dat je jezelf hier wel mee kon verwennen,” was haar duidelijke en keiharde antwoord. Ze reageerde er verder niet op maar voelde zich behoorlijk in verlegenheid gebracht. Haar vriendin had gelijk. Petra had er de heel avond over nagedacht, zelfs toen de visite weg was. Ze besloot er iets aan te doen. Ze was dan wel pas 18, maar ze voelde zichzelf al haast een oude vrijster. Daar moest dus verandering in komen. Ze moest sex en ze wist al precies met wie. Haar buurman. Hij was een stuk ouder dan haar, maar keek iedere keer vol lust naar haar lichaam. Telkens als ze voor zijn huis langsliep, zag ze hem vanuit haar ooghoeken naar haar gluren. Ze kon zijn ogen haast op haar tieten en strakke kontje voelen branden, maar ze deed net of ze niets in de gaten had. Tot vandaag. Want ze besloot hem op te zoeken zodat hij haar kon gaan ontmaagden. Ze had dan wel menig speeltje in haar kutje gehad, toch was het niet te vergelijken met een echte lul. Dat dacht ze tenminste en dat wilde ze dan ook zo snel mogelijk uit gaan vinden. Ze trok een hele strakke spijkerbroek aan en een kort shirtje, waar haar tieten er geweldig in uitzagen. Haar strakke jonge buikje was bloot. Ook al was het koud buiten, ze deed geen jas aan. Het was maar een paar meter lopen naar de buurman. Ze belde aan en hij deed glimlachend als altijd open. De glimlach verdween alleen snel, toen hij dat mooie jonge ding voor zijn deur zag staan. Ze  beet plagend op haar wijsvinger en maakte heen en weer draaiende bewegingen met haar lichaam, alsof ze een beetje verlegen was. Ze had willen vragen of ze binnen mocht komen om met hem te vrijen, maar voor ze ook maar een woord uit kon brengen, greep hij Petra beet en trok haar naar binnen. Op dit moment had hij al jaren zitten wachten.

Ze was zo lang te jong met een zeer volwassen lijf. Iedere keer dat ze langs zijn deur liep, begonnen zijn handen en zijn pik te jeuken, maar hij moest zich iedere keer inhouden. Hij wist dat ze jarig was en kon nu eindelijk zijn gang gaan. 18 jaar en klaar om geneukt te worden! Zijn pik groeide meteen, zodra hij haar voor zijn deur zag staan. En toen hij haar naar binnen trok, maakte hij meteen zijn broek los en liet zijn pik tegen haar blote buik drukken. Een beetje voorvocht plakte rond haar navel. Petra veegde het eraf en likte haar vinger schoon. Dus zo smaakte het voorvocht waar haar vriendinnen het zo vaak over hadden gehad. Het was echt heerlijk, maar ze kon niet wachten om het echte zaad te proeven, dat scheen nog veel lekkerder te zijn. Ze ging door haar knieën en voor het eerst in haar jonge leventje greep ze een echte pik beet en trok ze de voorhuid naar achteren. De eikel van de buurman stak naar voren, vlak voor haar lippen. Ze opende haar mond en nam zijn dikke eikel in haar mond en begon aan zijn lul te zuigen. Aan het gekreun van de buurman te horen deed ze het goed. Ze ging ook alleen maar af op wat ze in pornofilms gezien had en wat ze in sexverhalen had gelezen. Zo likte ze aan zijn eikel en speelde ze met zijn ballen. Ze probeerde die hele lul naar binnen te werken, maar ze wist niet hoe ze de lul in haar keel moest krijgen. Toch probeerde ze het, maar iedere keer leek het alsof ze over haar nek moest gaan, dus gaf ze het met tegenzin op.

Ze zoog hard aan de lul en zorgde ervoor dat haar tanden zijn pik niet raakten. Daar had ze behoorlijk wat moeite mee, maar het lukte wel. Ze wilde absoluut niet als een maagd overkomen. De buurman wist dat ze nog nooit geneukt had. Hij wist angstaanjagend veel van haar. Meer dan zij ooit zou mogen weten. Hij had haar behoorlijk in de gaten gehouden en zelfs haar dagboek gelezen. Als ze daar ooit achter zou komen, dan zou ze waarschijnlijk meteen wegrennen. Dat soort geheimen hield hij dus maar voor zich. In plaats daarvan trok hij haar omhoog en tilde het meisje op. Als hij haar dan toch mocht ontmaagden, dan meteen goed. Hij drukte zijn lul tussen haar jonge schaamlippen en heel voorzichtig penetreerde hij dat zachte kutje. Hij vond het bijzonder cool dat zijn pik de eerste ooit was die in haar heerlijke schede gedrukt werd.

Het leek wel een eer, maar hij moest vooral niet te emotioneel worden. Eindelijk kreeg hij waar hij zo lang op had gewacht. Haar tienerkutje op zijn pik. Hij drukte zijn lul naar binnen en hoorde Petra zachtjes kreunen. Het was duidelijk een kreun van genot. Extase maakte zich van haar stem meester. “Oh wat is dit lekker,” kreunde Petra zacht. Ze reed op en neer op die heerlijke lul. De warmte van de buurman zijn pik voelde zo levendig. Daar kon echt geen dildo of vibrator tegenop. Het voelde zo ongelooflijk lekker. Ze kon zijn hart in zijn pik voelen kloppen. Sneller bewoog ze op en neer. Ze wilde dit gevoel voor altijd ervaren. Nooit meer van zijn lul afstappen, dat was waar ze naar verlangde. Helaas kon dat niet maar het zou heel erg mooi zijn.

Sneller reed ze, tot de buurman haar van zijn pik tilde en mee naar de huiskamer nam. Daar legde hij het jonge sletje op haar rug en liet hij haar haar lange benen optrekken, zo hoog als ze kon. Petra was bijzonder lenig dus trok haar knieën tot naast haar oren en strekte haar benen.  Weer voelde ze die dikke stamper van de buurman bij haar binnendringen. Hij neukte haar haast door de bank heen. De kracht van zijn lichaam was heerlijk. Bruut werd ze geneukt en haar kutje stond in vuur en vlam. De buurman was zo ongelooflijk geil, dat hij het gewoon niet langer vol kon houden. “Sorry, maar ik kom al klaar,” hijgde hij. “Geeft niets, “ kreunde Petra terug. “Spuit maar in mijn mondje!” De buurman greep haar handen en trok de onervaren Petra omhoog en ging naast de bank staan en drukte zijn eikel in haar mond, terwijl hij zichzelf afrukte. Kreunend van genot spoot hij zijn warme sperma op haar tong. Petra vond het wel een beetje eng, maar ze besloot het zaad toch door te slikken. En het smaakte fantastisch! Zijn zaad smaakte naar  mais, hoe dat kwam wist ze zelf ook niet. Ze had  wel eens gelezen dat de smaken overeen kwamen, dus misschien kwam het daar wel door. Hoe dan ook, ze sloot haar ogen terwijl ze dat witte spul lekker doorslikte. “Vond je het lekker?” vroeg de buurman hoopvol. Petra knikte. Ze vond het geweldig! “Dit is toch nog niet het einde?” vroeg ze hem een beetje teleurgesteld. “Mijn ouders zijn er niet, dus ik kan de hele nacht bij je blijven.” De buurman voelde hoe zijn hart een paar slagen over leek te slaan. De hele nacht met zijn bloedmooie achttien haar jonge buurmeisje neuken? Natuurlijk wilde hij dat. Ze bleef slapen. Nou ja, van slapen kwam niet heel erg veel terecht. Hij neukte haar niet alleen in echte iedere kamer van zijn behoorlijk grote huis, ook paalde hij haar in ieder gat denkbaar. Haar kontje kostte hem de meeste moeite en het was ook niet heel erg makkelijk voor haar. Ze huilde zelfs een beetje, maar ze wilde het zeker doorzetten. Na een paar stoten kon ze er dan ook van genieten.

De komende maanden zou ze regelmatig bij haar buurman aankomen. Hij leerde haar alle standjes die hij kende en liet haar ook voor het eerst in haar leven door een pik klaarkomen. Het was zo intens genieten, dat ze aan hem verslaafd was geworden. Tot ze een jongen van haar leeftijd tegenkwam, waar ze meer voor voelde dan alleen maar lust. Hij bleek nog maagd te zijn. En zij besloot hem alles te leren wat ze van haar buurman geleerd had. En dat was bijzonder veel!