Trio sex met geile Kaatje

Kaatje is een lekker mollig, geil mokkel. Dikke tieten, een stevige set billen en een sappig geschoren kutje. Ze heeft op sexueel gebied behoorlijk wat wensen, die ze nog eens graag uit zou zien komen. Eén van haar dromen is neuken met een mooie neger. Zo eentje met een enorme pik, die zelfs haar vrij wijde kutje nog op zal kunnen rekken. Haar andere droom is trio sex met wederom een donkere man, maar ook een blanke gast.

Dat beide dromen tegelijk uit kunnen komen, daar kwam ze vorige week achter. Het was waanzinnig mooi weer, toen Kaatje in een mooi zomers jurkje en op hoge hakken over de boulevard liep. Ze had het erg naar haar zin, vooral omdat ze veel bekijks had. Zelfs van getrouwde mannen, die na het kijken een klap voor hun kop kregen van hun vrouwen. Leuk om te zien en iets waar haar glimlach alleen maar groter van werd.

Kaatje besloot richting de zee te lopen. Over de houten ondergrond van de pier was het even moeilijk lopen op haar hoge hakken, toch deed ze haar best. Het was best vermoeiend en dus wilde ze wel even op een bankje gaan zitten. En daar gebeurde het. Er zat een donkere kerel op een bankje, met naast hem zijn blanke vriend. Kaatje had door dat de twee heren naar haar aan het kijken waren. De manier waarop ze haar bekeken beloofde veel goeds, zo vond Kaatje. De donkere man likte er zelfs zijn lippen bij af. De brunette haalde even diep adem en besloot tussen de twee heren in te gaan zitten. Ze schoven een beetje opzij zodat ze er precies tussen paste en zwegen verder. Kaatje kon deze kans onmogelijk aan zich voorbij laten gaan.

“Heren, ik doe dit niet gauw,” begon ze haperend, “maar zouden jullie misschien met mij naar bed willen?” De twee mannen veerden na die woorden haast meteen overeind van enthousiasme. “Ja, graag!” zei de donkere man met een brede glimlach op zijn mooie gekleurde gezicht, “wij zaten er al stiekem over te fantaseren, toen je langs kwam lopen!” Kaatje voelde zich al een stuk meer op haar gemak. Ze nam de twee heren bij de arm. “Zullen we dan maar?” zei ze en arm in arm liep ze met de twee kerels naar haar huis, niet zo heel ver daar vandaan. Toen ze eenmaal binnen waren, liet ze de mannen eerst staan. Ze deed zelf haar kleren uit. Ze hield niet van halfslachtig werk. Als ze het dan toch ging doen, dam maar meteen alles in de strijd gooien. De monden van de kerels vielen open toen ze die twee mooie borsten zagen staan. Speels draaide Kaatje een rondje om haar as, zodat ze ook haar dikke billen goed in zich op konden nemen. Toen ze helemaal rond had gedraaid, begon ze aan haar kale kutje te friemelen en keek ze naar de twee bobbels in de broeken van de heren.

“Dat ziet er lekker uit, haal ze maar tevoorschijn,” zei ze zachtjes, terwijl ze een vinger in haar natte spleet drukte. Binnen een paar tellen hingen de broeken van de twee mannen op hun enkels. Blij keek Kaatje naar die mooie penissen. De pik van de neger had ze extra veel aandacht voor, want die was enorm. Precies zoals ze het in haar fantasie voor ogen had. De blanke sabel van die andere man was ook niet verkeerd, maar toch zoog ze als eerste aan de zwarte pik, daar had ze het meeste zin in. Ondertussen trok ze de andere lul af. Haar mond moest wijd open om de eikel van de donkere man überhaupt in haar mondje te kunnen nemen. Ze zoog zoveel als mogelijk van zijn lul naar binnen en kwijlde van inspanning. Ze liet zijn natte pik uit haar mond glijden en begon eraan te rukken. Ze nam de lul van die andere kerel in haar mond en dat kostte haar gelukkig veel minder moeite. Die leuter kreeg ze zelfs in haar keel, iets waar de rondvormige brunette echt wild van kon worden. Een pik in haar keel maakte haar klitje extra gevoelig. Hoe dat kwam, ze had geen idee. Maar een leuke bijkomstigheid was het zeker!

De neger liet ze los om zich goed op het deepthroaten te kunnen focussen. De donkere kerel zag zijn kans schoon en ging achter Kaatje staan en drukte zijn enorme kloppende eikel tegen haar schaamlippen aan. Deze vouwden als een opengaande bloem naar buiten, toen hij zijn pik in haar kutje propte. Zijn pik verdween heel diep in haar poesje en Kaatje kreunde terwijl ze nog steeds gulzig aan de lul van de blanke gast aan het zuigen was. De neger greep haar heupen stevig beet en neukte haar hard. Haar billen fungeerden als stootkussen terwijl hij zijn heupen hard tegen haar lichaam aan liet knallen. Zijn dikke donkere pik vulde haar helemaal op. Ja, zo hoorde het te zijn! Ineens trok de donkere man zijn lul weer uit haar en haalde hij Kaatje van de pik van zijn vriend weg en ging hij zelf op de grond liggen. Kaatje liet haar kutje over zijn enorme lul zakken en begon hem keihard te berijden.
Zodra ze naar voren leunde, zag de vriend van de neger zijn kans schoon om achter haar te komen staan. Hij speelde wat met haar op en neer bewegende billen en trok deze uiteindelijk van elkaar. Hij spuugde flink op haar anus, waarna hij zijn vette leuter diep in haar strakke anus propte. Hij zette flink door, zodat hij er snel in zat. Tijd om de pijn te voelen had Kaatje niet, dit was gewoon veel te lekker. Hard paalden de kerels haar kont en kut af. Na een aantal minuten heftige gepakt te zijn, moest Kaatje weer op haar knietjes gaan zitten, want de mannen waren klaar om haar onder te gaan spuiten. Tijd om een plek uit te kiezen waar ze zouden willen spuiten hadden ze niet en du spoten ze Kaatje’s haren, gezicht en tieten onder. Die mooie volle meid zat druipend op de grond te genieten van al dat wiite geil dat over haar heen geschoten werd. Twee van haar sexdromen waren uitgekomen, meer kon ze zich toch echt niet wensen!