Anneke en Jos neuken voor het eerst

Anneke en Jos hadden zo lekker lang gewandeld maar hadden het ook erg koud gekregen. Het was hartje winter en de zon was ver te zoeken. Lopend door de sneeuw hadden ze genoten van de natuur, maar op een gegeven moment konden ze de koude niet meer trotseren en keerden ze huiswaarts. Anneke en Jos waren al een tijdje bij elkaar maar waren nog niet met elkaar naar bed geweest. Ze vonden dat ze nog niet dicht genoeg naar elkaar toe waren gegroeid. Maar na deze zeer koude en erg intieme wandeling was dat wel anders geworden. Ze hadden elkaars diepste geheimen met elkaar gedeeld eb begrepen elkander zoveel meer dan daarvoor, dat het een nieuwe vlam in hen op wakkerde. Een vlam, gedreven door lust.

Jos reed hen zo snel mogelijk naar huis toe, maar het was een uur rijden. Het bleek dat het koppeltje die afstand niet vol zou kunnen houden, zonder aan elkaar te hebben gezeten. Anneke nam daarin het voortouw. Terwijl Jos over de met zout en pekel bestrooide wegen naar huis reed, maakte Anneke zijn broek los. Jos ging een klein beetje verzitten, zodat zijn lekkere vriendin overal goed bij kon. Ze boog voorover en nam zijn warme lul in haar mond. Hij was nog slap, maar na een aantal keren met haar tong over zijn gevoelige eikel te hebben gelikt, kon zijn lul de weerstand niet meer bieden en werd hij hard. Bikkelhard en daardoor passend bij de vrieskou die in de vorm van wind langs de snel rijdende auto joeg. Ze hadden als ondeskundigen al een plan gemaakt om samen een sexfilmpje te maken en die gedachte spookte bij Jos door zijn hoofd. Maar dan zou hij moeten wachten tot ze thuis aan waren gekomen en om die lekker zuigende slet van hem nou van zijn pik te trekken zodat ze thuis een amateuropname van elkaar konden maken, dat zag hij nou ook niet zo zitten. Zou zelfs behoorlijk dom zijn, want de zin zou er bij Anneke dan wel af zijn. Terwijl zijn sletje aan zijn pik zoog, zocht Jos een plek om rustig te parkeren. Al gauw zag hij in de nog steeds bosrijke omgeving een weggetje naar rechts en daar draaide hij in. Hij reed de weg af, tot hij een beschutte plek had gevonden waar hij de auto – met draaiende motor – kon parkeren. De kachel stond aan en de lichten werden gedoofd.

Anneke kwam overeind, keek om zich heen en zodra ze zag dat ze alleen waren, deed ze haar jas en trui uit. Vervolgens slingerde ze haar bh op de achterbank en dook ze weer op Jos zijn schoot. Ze nam zijn dikke kloppende leuter tussen haar tieten en trok het nat gezogen gevaarte zo lekker af. Na een aantal minuten op zijn Russisch genoten te hebben, Deed Anneke haar broek uit. Jos was zwaar onder de indruk van hoe snel ze dit deed. Hij bedacht zich dat ze het vast al vaker in de auto had gedaan met één van haar vele exen. Maar jaloers werd hij er niet van. Het was juist in zijn voordeel. Ze kon zich snel manouveren in de wagen en binnen een paar tellen zat zijn sletje op zijn schoot en gleed ze over zijn pik, heen en weer. Jos schoo f zijn stoel helemaal naar achteren zodat ze genoeg bewegingsruimte hadden. En toen ging het eindelijk gebeuren.

Anneke greep zijn grote lul beet, trok zijn voorhuis flink naar achteren en liet haar zalige kutje over zijn gewillige pik zakken. Zalig. Wat had zijn meisje een strakke kut! En nat dat ze was, niet te geloven. Het was duidelijk dat Anneke een liefhebster van seks in de auto was, wat was zij aan het genieten van het rijden op Jos zijn harde staaf. Hij kon haar schaamlippen letterlijk over zijn pik heen en weer voelen schuiven. Haar klitje werd enorm hard en Anneke hoefde er slechts een halve minuut mee te spelen en ze kwam al klaar. De kutsappen stroomden over Jos zijn pik en maakten zelfs zijn harige ballen nat. Het kon hem niet schelen. Al zeek ze over hem heen, hij was euforisch over het feit dat zijn geile Anneke eindelijk op zijn lul aan het rijden was. Sneller reed het teefje op en neer, tot ook Jos voelde dat hij klaar ging komen. Anneke was een vervend zaadslikster, dus ze klom zo snel als ze kon van zijn penis af en zoog die dikke kloppende eikel weer naar binnen en slikte het eruit schietende zaad dorstig door. Het was op zich wel jammer dat hun eerste keer samen zo kort duurde. Maar de spanning was dan ook zo enorm, het had eigenlijk niet anders gekund. Zodra ze thuis waren, zouden ze het allemaal nog eens goed overdoen, maar dan een heel stuk langer en in vele uitputtende standjes.