Willem ziet de buurvrouw naakt en mag haar neuken

(Het eerste gratis sexverhaal op Vieze Verhaaltjes heet: Willem ziet de buurvrouw naakt en mag haar neuken. Veel plezier.) Toen Willem zijn hond uitliet, was het nog erg vroeg. Normaal liet hij zijn hond een uur later uit, maar die dag was hij gewoon een stuk vroeger wakker, dus liep hij eerder buiten en kon hij zo bij zijn buurvrouw naar binnen kijken. Door de ramen van haar slaapkamer. Overal waren de lichten uit, behalve in zijn huis en in dat van zijn buurvrouw. Ze had de gordijnen open en stond zich naakt voor haar raam uit te rekken, toen ze Willem ineens zag staan. Hij voelde zich erg betrapt en wilde weglopen. Maar het raam van de buurvrouw ging open. ‘Hey buurman,’ sprak ze zo zacht mogelijk, ‘je hebt mijn tieten al gezien, dan mag je de rest ook wel komen bekijken hoor!’

Willem zijn oren zoemden. Had hij het goed gehoord? Hij bracht zijn hond meteen naar huis en rende naar haar voordeur, die ze inmiddels al op een kiertje had gezet. Willem zijn pik begon te groeien. Zou hij zijn lekkere nieuwe buurvrouw mogen neuken? Zo op de vroege morgen? Zo goed was zijn dag nog nooit begonnen! In ieder geval niet sinds na zijn scheiding.

Hij liep naar binnen en zag haar al snel staan, bovenaan de trap. Haar dikke tieten nog steeds los en haar lange benen wijd uit elkaar. Hij had redelijk goede ogen en keek zo in haar natte kutje. Als hij dichterbij had gestaan had hij zo kunnen zien wat ze de avond ervoor gegeten had. Hij rende de trap op, deze kans kon Willem niet aan zich voorbij laten gaan. Zodra hij boven was, greep hij zijn nieuwe buurvrouw stevig beet. Hij wist dat ze er goed uitzag, maar zó goed, daar had hij geen idee van gehad. En daarbij voelde ze nog bijzonder zacht aan ook! Willem aaide over haar zachte volle borsten en liet zijn hand haast automatisch tussen haar benen glijden. Ze stond nog steeds met haar benen wijd bovenaan de trap en gebaarde hem om stil te zijn. Ze liep  weg, waardoor Willem zijn hand  van haar poesje weg moest halen. Dat vond hij wel jammer. Ze gingen een kamer op, waar ze de deur achter zich sloten. Op de kamer was een eenpersoonsbed aanwezig. Willem maakte het niet uit. Al moest hij haar in een vuilnisbak neuken, hij zou het doen. Ze gingen op het bed liggen en de buurvrouw begon hem uit te kleden. Al snel had  ze zijn dikke pik in haar handen en deze moest ze dan ook met beide handen afrukken, anders zou ze zijn pik niet kunnen omsluiten, zo dik was hij.

Willem genoot, helemaal toen het buurvrouwtje haar tieten om zijn pik sloot en hem op zijn Russisch begon te neuken. Zijn lul liet ze zo nu en dan even tussen haar borsten uitglijden om er hard aan te zuigen, tot hij nat van het kwijl was. Daarna omsloten haar tieten Willem’s leuter weer en kon hij van dat zachte gevoel genieten. Niet lang daarna kroop de nieuwe buurvrouw voorzichtig op handen en voeten op het bed en nam Willem achter haar hemels lekkere kontje plaats. Gekleed leek zijn buurvrouwtje een veel kleiner kontje te hebben. Zo zie je maar weer wat kleding kan doen, dacht Willem bij zichzelf, terwijl hij zijn dikke stamper in haar kutje drukte. Zijn bekken drukten tegen haar zachte zitvlees aan en met lange diepe halen begon hij zijn buurvrouwtje te neuken.

Hij paalde haar steeds harder. Zijn pik glim van al het geil dat uit haar kut kwam sijpelen en hij genoot van haar dikke schaamlippen die langs zijn dikke pik gleden. Willem had haar nog wel uren willen neuken, maar voelde zijn orgasme opkomen. ‘Spuit maar over mijn billen, buurman,’  zei zijn buurvrouw zacht. Willem trok zijn lul uit haar en deponeerde zijn witte zaad op het sexy hetero sletje.  Ze schudde haar achterwerk heen en weer. Ineens klonk er geluid in huis. Willem moest als de wiedeweerga zijn kleren aandoen en vertrekken. Hij werd eruit geschopt. Zou haar man wel zijn die wakker was geworden. Zonder kleerscheuren en met een nog na kloppende lul liep hij naar huis. Hij besloot thuis een kopje koffie te nemen, de boel te laten bezinken om daarna zijn hond alsnog goed uit te laten. Een paar dagen later kwam hij zijn buurvrouwtje weer tegen. Hij wilde haar bedanken voor de lekkere beurt en wilde ook wel weten waarom ze hem zo plotseling op straat had gezet. ‘Hey Willem. Je krijgt de groeten van mijn tweelingzus. Ze is vanmorgen naar huis gegaan. Ik wist niet dat jullie elkaar ontmoet hadden?’