Carolien anaal uit elkaar getrokken

Carolien had het wel gezien, maar was er zo van onder de indruk, dat ze even niet wist wat ze moest doen. Na een minuut lang naar de pik van haar one night stand te hebben staan staren, kwam alles uiteindelijk weer terug. Ze kon niet geloven dat ze een leuter van dat formaat in haar kontje zou gaan nemen. Ze had het hem nou eenmaal beloofd en een belofte, zo had ze van haar ouders geleerd, moet je altijd na proberen te komen.

Het was wel even slikken hoor. Carolien had al best wat lullen in haar leven gezien, maar de stam van deze gast was echt gigantisch. Ze was zelf al naakt en liep op de man af, waarna ze al gauw door haar knieën zakte om zijn pik goed in haar mond te kunnen nemen. Het ding moest natuurlijk goed nat zijn, alvorens hij in haar strakke kontje gepropt zou gaan worden. Haar lippen sloten zich om zijn dikke eikel heen en zachtjes begon Carolien haar hoofd op en neer te bewegen. Meer van zijn dikke, lange pik schoof er in haar mondje. Haar tong likte overal waar hij likken kon en ze zoog haar wangen hol. Ze liet zijn pik zo nu en dan even uit haar mond glijden om op adem te komen, waarna ze al trekkend en zuigend verder ging. Zijn pik droop werkelijk van haar speeksel. Carolien zat lekker met haar nat geworden spleetje te spelen, terwijl ze de ballen van de man in haar mond nam. Gek toch. Ze wist niet eens hoe hij heette – of was het liever gezegd gewoon vergeten – maar ze zoog wel aan zijn pik en likte aan zijn kloten.

De man kreunde. De natte vingers van Carolien gleden uit haar kutje zodat ze hen vervolgens in haar mooie kontje kon proppen. Zo rekte het sletje haar kringspier al een beetje op, terwijl ze de ballen van de man met veel geweld naar binnen zoog. Vervolgens kwam ze overeind. Zijn pik werd alweer een beetje droger en dat mocht zeker niet gebeuren. Carolien klom op zijn schoot en liet haar natte kutje over zijn eikel zakken, waarna de rest van de enorme pik diep in haar mooie lichaam verdween. Niet alles paste in haar kutje, maar zijn leuter werd er wel lekker nat van. Zijn handen grepen haar billen vast en begonnen er ruw in te knijpen. Hij trok haar hammen van elkaar, terwijl het jonge sletje wild op en neer reed. Hij tilde haar ineens omhoog en trok haar een klein stukje zijn richting uit. Nu ging het gebeuren, Carolien beet op haar tanden. Ze werd weer naar beneden gelaten en de man drukte zijn eikel tegen haar kontje aan. Ze voelde hoe haar kringspier flink uitrekte. Zoveel rek had ze daar nog nooit gevoeld! Langzaam maar zeker gleed de eikel in haar kont. Allemachtig wat deed het zeer. Maar ze had het hem beloofd, dus ze zette door, ook al kostte het haar ongelooflijk veel moeite om niet in huilen uit te barsten. Het enige wat ze toeliet was een traan van pijn, die over haar wang rolde. De man zag dat wel maar vond het niet zielig. Zoiets wond hem juist enorm op en sterker nog, hij werd er bijzonder wild van. Hij trok Carolien met een ferme ruk naar beneden, waardoor zijn dikke lange pik diep in haar reet ramde. Ze snakte naar adem.

Echt alle lucht werd uit haar lichaam geperst. Alsof de lul zelfs tot in haar longen stak. Dat kon natuurlijk niet, maar het voelde wel zo aan. Langzaam maar zeker begon Carolien weer op adem te komen. De lul rekte haar anus nog steeds behoorlijk uit. Tot het maximale punt, zo voelde het. Hij had niet veel dikker moeten zijn, of Carolien zo uit zijn gescheurd. En dat is zeker geen pretje. De man bewoog het jonge teefje op en neer op zijn lul en sloot zo nu en dan zijn ogen, genietend van die strakke kont om zijn enorme leuter heen. Hij tilde haar op en haalde zijn pik even uit haar openstaande anus. Daarna zette hij Carolien tegen de muur en liet haar voorover bukken.

Hoewel haar kontje nog aan het gloeien was en behoorlijk zeer deed, kon Carolien er uiteindelijk best wel van genieten. Het gevoel van die dikke pik die haar uit elkaar aan het trekken was, het had wel iets. Ze was zijn anaal slaaf en liet zich hard nemen. Alles wat hij wilde, zou gebeuren. Hij greep naar bij de heupen en liet één hand los, om zijn lul weer tegen haar openstaande maar nog steeds kleine anus te drukken. Met één ferme stoot  zat zijn lul er weer helemaal in. Hij greep haar heupen weer met beide handen beet en pompte zijn pik in hoog tempo in en uit haar lekkere anus. Zijn ballen ramden tegen haar klitje aan, waardoor Carolien er eigenlijk niets aan hoefde te doen om klaar te komen. Daar zorgde de zak van de man wel voor. Hij neukte diep en hard. Nog harder dan hij al deed en kon het uiteindelijk niet meer opbrengen. Hij stond voor de keuze. Of langzamer neuken en het langer volhouden. Of dit tempo doorzetten en haar kontje volspuiten. Het gevoel was zo immens lekker, de man koos voor het laatste.

Na enkele stoten in dat heerlijke lijf spoot hij zijn zak leeg. Carolien had het gevoel dat er liters en liters zaad in haar darmen gespoten werden, zo hard kwam de man in haar reet klaar. In feite was het niet meer dan een eetlepel, wat voor de gemiddelde man al bijzonder genoeg was. Hij pompte nog even door. Zjn pik schokte nog wat na en spoot nog wat restjes zaad in haar kontje, waarna hij langzaam slap werd. Toen de kerel zijn lul uit haar reet trok, stroomde het sperma er snel uit. Het druppelde op de vloer van haar slaapkamer. Daar ging het nieuwe tapijt. Maar dat kon Carolien eigenlijk weinig schelen. Ze was keihard in haar reet genomen en dat was niet alleen heel erg pijnlijk geweest, ook had ze er zo van genoten dat ze de man haast smeekte om te blijven slapen, zodat ze het later die nacht nog eens over konden doen. Maar dan langer en in heel veel bizarre en opwindende standjes!