Jolien krijgt pik in haar kut

Jolien is 19 en is van Veendam naar Groningen verhuisd, waar ze alles doet, behalve studeren. Het is één groot feest in die mooie stad in het Noorden van het land. Zuipen en neuken, da’s alles wat ze doet. Het was niet haar bedoeling geweest. Ze wilde echt gaan studeren, maar het gezellige en erg geile leventje dat ze nu aan het leiden is, daar kan ze niet meer zonder. En dat is allemaal begonnen met haar huisbaas.
Het is een oudere man genaamd Hans, die met regelmaat bij zijn huursters op visite komt. Hij heeft verschillende appartementjes te huur staan, waar alleen maar mooie, jonge meiden in verblijven. Van ouwe wijven of mannen wil hij niets horen. Alleen jong en strak komt er bij hem in, zodat hij er bij hun in kan komen. Met zijn dikke pik. De huur is namelijk ontzettend laag, maar daar staat wel iets tegenover. Hans wil die sletjes maar wat graag neuken en doen ze het niet, zet hij zeg keihard op straat.

Jolien heeft hem al vaker bij haar buurvrouwtje gehoord. Hij hoorde haar bed piepen en haar stem hard gillen. Hij schijnt nogal hardhandig te zijn, iets wat Jolien’s interesse meteen wekte, vanaf het begin al. Op een dag kwam hij bij haar langs en ook zij moest eraan geloven. Hans de huisbaas had er dan ook echt heel erg veel zin in om dat lekkere mokkel eens flink te pakken te nemen. Een slank lijf, strak kontje en ontzettend lekkere borsten maakten de brunette een gewilde tienermeid. Toen hij binnenkwam, zag Jolien zijn dikke pik al haast door zijn broek heen prikken. Hij wachtte dan ook niet lang en maakte zijn broek meteen los. ‘Zo meid,’ had hij gezegd, ‘Doe je ding maar.’ Eerst moest Jolien zelf uit de kleren. Ze stond naakt voor hem en Hans stond te kwijlen bij het aanschouwen van al dat jonge lekkers voor zijn neus.
Jolien zakte door haar knieën en kroop op de pik van haar huisbaas af. Langzaam likte ze aan zijn eikel, terwijl ze zijn pik goed vasthield en zijn voorhuid strak naar achteren trok. Ze sloot haar ogen en opende haar mond nog wat verder, waarna ze zijn pik stukje bij beetje naar binnen zoog. Ze genoot van zijn dikke pik, die kloppend over haar tong schoof. Kwijlend zoog ze die vette leuter naar binnen. Meteen werd het al ruwer, precies waar het jonge sletje zo vurig op gehoopt had. Hans greep haar bij de haren vast, met twee handen tegelijk. Hij drukte zijn lichaam naar voren en trok haar hoofd naar zich toe. Al gauw zat zijn pik diep in haar lange keel. Jolien kreeg haast geen adem en schakelde snel over op ademhaling via haar neus, maar dat hielp bar weinig. Zodra hij haar hoofd terugtrok, snakte het tienersletje naar adem. Haar mooi aangebrachte mascara liep al uit door de tranen die uit haar ogen geperst werden. Hij neukte haar nog een paar keer in haar keel, waarna hij haar bij de haren overeind trok en mee naar haar slaapkamer sleurde. Daar smeet Hans Jolien op het bed en trok hij razendsnel zijn kleren uit.
Jolien moest op handen en voeten gaan zitten. Hij trok haar heupen naar zich toe en sloeg haar hard op haar zachte billen. Ze slaakte een gilletje. Hans kreeg daar een glimlach van om zijn lippen. Hij greep zijn dikke paal beet en sta deze tussen de kleine maar gezwollen schaamlippen van het jonge teefje en ramde zijn pik diep bij haar naar binnen. Hij greep haar handen vast en trok zo haar armen naar achteren en haar bovenlijf omhoog. Terwijl Hans Jolien’s jonge geile lichaam uitrekte, neukte hij met volle kracht in haar zachte, maar steeds ruwer aanvoelende kutje. Hij beukte dat sletje hard in haar kut, maar ineens liet hij haar weer los en trok Hans zijn lul uit haar kloppende poesje. ‘Zet je schrap,’ hijgde hij. Voordat Jolien door kon hebben waar hij het in hemelsnaam over had, drukte hij zijn nat geneukte leuter zo hard in haar reet, dat de lucht uit haar lijf geramd werd. Allemachtig wast neukte hij haar kontje hard. En wat vond ze dat lekker! Dat had ze al een tijdje niet meer gehad, een dikke pik in haar reet.
Hij sloeg op haar billen en greep vervolgens haar heupen stevig beet en ramde zijn kloppende lid genadeloos diep in haar strakke anus, tot hij er echt uit moest, omdat hij in haar gezicht wilde spuiten. Jolien draaide zich om en greep de pik van haar huisbaas met haar jonge handen beet en trok hem net zo lang af, tot het zaad in dikke klodders in haar gezicht schoot. Hijgend keek Hans toe hoe het tienermeisje helemaal over zat. Het droop zelfs van haar kin af, zo op haar dikke tieten. ‘Zo,’ zei Hans, toen zijn pik helemaal leeg was, ‘jij kunt er weer even tegenaan. Welkom in Groningen schatje!’ En zo was het feesten en beesten voor Jolien begonnen. Nadat de 19 jarige brunette al haar gaten hardhandig had laten vullen, was ze helemaal los geslagen en kwam er van studeren niets meer terecht.