Geile zuster neuken

In de sexvilla werkt sinds kort een zuster. Het is namelijk nogal vaak voorgekomen dat er klanten bij de villa kwamen, die onwel werden en dan kon er niets gedaan worden om hen te helpen. Het waren dan wel geen ernstige dingen, maar een beetje op je gemak gesteld worden door een mooie vrouw in sexy uniform, dat doet vaak wonderen. Sinds kort werkt zuster Neuk in de villa. Het is een aantrekkelijke, slanke brunette en ze heeft al haar diploma’s. Die heeft ze in de Villa alleen niet nodig. Ze nomen haar namelijk niet voor niets zuster Neuk. Haar achternaam is officieel Deuk, maar een kleine verandering maakte haar bijzonder geschikt voor het werk in de villa. Terwijl alle dames de wensen van mannen, vrouwen en stelletjes uit willen laten komen, houdt de zuster iedereen in de gaten. Gaat er iets mis, dan is ze er snel bij om een helpende hand te bieden. Of mond, kut en kont, want de enige manier waarop ze mensen helpt, is door sexuele handelingen met ze te verrichten. Ja, dat zouden de meiden die in de club ook wel kunnen doen, maar het is het sexy uniform dat zuster Neuk draagt. Daardoor worden de mannen die ze dan verwent gewoon kalm en heerlijk ontspannen.

Zo was er van de week een man in de sexvilla, Gerard was zijn naam. Hij voelde zich niet zo lekker, waarschijnlijk omdat zijn fantasie een hele spannende was en hij erg blij was dat hij snel uit zou komen. De spanning werd hem teveel. Meteen kwam zuster Neuk erbij in haar sexy wit met rode zusterpakje. De bovenkant was redelijk opengelaten, waardoor haar volle boezem duidelijk zichtbaar was. Het pakje was verder erg kort, waardoor haar billen zichtbaar werden als ze zich voorover bukte. “Wat scheelt eraan meneer?” vroeg ze met zwoele stem. Gerard keek haar aan en werd alweer een heel stuk kalmer en zuster Neuk kon zien dat zijn pik in zijn broek aan het groeien was, een goed teken van herstel.

“Ik voel mij niet zo heel lekker zuster,” antwoordde Gerard. “Heeft u niet iets waardoor ik mij weer wat lekkerder kan voelen?” De zuster draaide haar rug naar Gerard toe en bukte voorover. Hij keek niet alleen recht tegen haar mooie billen aan maar ook zo in haar natte kale spleet. “Bedoelt u misschien zoiets, meneer?” vroeg de zuster, terwijl ze over haar schouder naar hem keek met een vriendelijke glimlach om haar lippen. Gerard knikte. “Maakt u uw broek maar los, dan zal ik u heel snel beter laten voelen.”

Hij knoopte zijn broek los, deed de rits naar beneden en daarna liet hij zijn broek op zijn enkels zakken. Zuster Neuk tilde haar rokje op en klom zo bij Gerard op schoot. Ze liet haar natte kutje over zijn dikke pik zakken. Hij voelde hoe zijn lul langzaam warmer en warmer werd door dat hete poesje. Zuster Neuk begon op en neer te neuken en door al het schudden kwamen haar tieten zo uit haar pakje stuiteren. Gerard greep haar borsten beet en kneedde het malse vlees. De zuster draaide zich om, terwijl ze op zijn lul bleef zitten en leunde naar voren. Gerard greep haar billen stevig beet en ook deze begon hij te kneden. Hij kon goed zien hoe haar schaamlippen over zijn lul heen en weer schoven. Het nare gevoel in zijn buik was allang verdwenen maar het sletje ging lekker door. Op een gegeven moment stapte ze van zijn lul af, maar bleef voorover gebogen staan. Gerard kwam overeind en greep haar smalle taille beet en begon de zuster op zijn hondjes te neuken. God allemachtig wat was dat kutje toch onnoemelijk strak! Hij paalde haar diep en hard. Zijn ballen begonnen te tintelen en zijn eikel werd extra gevoelig. Snel trok Gerard zijn pik uit de hete zuster, die zich op haar beurt omdraaide en door haar knieën liet zakken. Ze greep zijn dikke leuter beet en begon hem lekker at te trekken. Zijn lul werd nog een beetje harder en nog veel gevoeliger en kreunend spoot Gerard zijn zaad in de openstaande mond van zuster Neuk, die daarna meteen zijn pik in haar mond nam en hem afzoog, terwijl hij nog aan het klaarkomen was. Zijn knieën werden week en hij zakte er bijna doorheen, zo lekker was zijn orgasme. De zuster zoog en trok nog even aan zijn lul, tot hij weer slap geworden was. “Voelt u zich alweer een beetje beter meneer?” vroeg ze hem vriendelijk lachend. “Als herboren zuster, dank u wel!” Ze knikte en liep vrolijk weg, wachtend op de volgende man die zich niet zo lekker voelde. Het was fijn om mensen te kunnen helpen, ook al kwamen er geen medicijnen aan te pas. Hoewel je sex natuurlijk wel als een natuurlijk medicijn zou kunnen zien.