Sex met een man

Ik ben Harold een man van 33 jaar en nog steeds vrijgezel. Ik heb een paar relaties gehad met vrouwen, maar op de een of andere manier werkt het niet, ook niet op sexgebied. Ik heb zelfs een paar jaar samengewoond maar uiteindelijk leefden wij als broer en zus. Op de een of andere manier heeft het mij nooit kunnen bevredigen. Soms ga ik op internet op zoek en heb af en toe een geile sexdate met een vrouw maar het ultieme genot heb ik nooit ervaren.

Deze zomer besloot ik een busreis te maken naar Italie. Tijdens de busreis gingen de flessen alcohol in het rond, het was supergezellig en al heel gauw was ik behoorlijk aangeschoten. Ik was niet de enige een paar mensen hadden de muziek aangezet en begonnen te dansen. Een daarvan was een knappe jongen, die duidelijk uitstraalde dat hij gay was. Aangekomen in Italie sprak hij mij de eerste avond in de bar aan. Zijn naam was Dave,hij vertelde mij dat hij homo was en wij hebben een tijdje gezellig gekletst.

De volgende dag besloten wij samen het Colosseum te bezoeken en belanden wij daarna in een bar, waar wij beiden zeer aangeschoten raakte, hij gaf mij toen een ondeugend klapje op mijn billen, maar ik zocht er niets achter, alhoewel ik wel een rare spannig voelde en kriebel in mijn onderbuik.  Omdat het goed klikte tussen ons besloten wij de volgende avond een discotheek te bezoeken, waar de drank al snel rijkelijk vloeide. We waren lekker samen aan het dansen, waarbij hij een paar keer zijn kont, uitdagend over mijn lul wreef en ik tot mijn schrik merkte dat hij stijf werd en ik erg opgewonden werd. Hoe kan dit, ik ben toch niet homo?

Toen wij terug in het hotel aankwamen, vroeg hij of ik nog even mee naar zijn kamer ging. Normaal had ik dat nooit gedaan maar onder invloed van de drank zei ik deze keer ja. Toen wij op de kamer aankwamen zoende hij mij vol op de mond, pakte mijn billen vast, kneedde die en vroeg mag ik verder gaan. Ik werd zeer opgewonden en gaf hem toestemming. Langzaam knoopte hij mijn overhemd los, begon met plagerige kusjes op mijn borst en ging langzaam naar beneden. Daar ritste hij mijn broek los en haalde mijn inmiddels stijf geworden lul eruit en begon hij met lange halen heerlijk te zuigen. Ik werd steeds geiler, kreunde van genot en kwam heerlijk klaar. Daarna was het mijn beurt om hem heerlijk te verwennen en ook hij kwam tot een heerlijk geil hoogtepunt.

Die vakantie hebben wij samen nog heel wat geile uurtjes doorgebracht en wijdde hij mij steeds verder in, in de herenliefde. Voor de eerste keer in mijn leven werd ik anaal geneukt en ik vond het heerlijk. Eindelijk had ik het ultieme genot ervaren waar ik al zo lang naar op zoek was geweest.

Dit verhaaltje is je aangeboden door online erotiek winkel Shoppie.nl