Els heeft nu enorme tieten

“Echt, Els heeft tegenwoordig van die enorme tieten.” Ik kan de woorden van mijn oude klasgenoot nog door mijn hoofd horen suizen. We hadden een reünie en Els kon er helaas niet bij aanwezig zijn. Toen we op school zaten noemden wij jongens haar altijd Plankje, omdat het arme meisje geen borsten had. We waren jong en wisten toen niet dat het haar wel eens zou kunnen schaden. Daarom was ik ook extra blij te horen wat mijn klasgenoot mij die dag vertelde. Hij sprak niet alleen over haar geweldige voorgevel, maar ook over haar leven. Dat ze heel geslaagd was in het zakenleven en naar verluidde een enorme geile slet bleek te zijn. “Dat heb ik alleen van horen zeggen, ik ben nog niet met haar naar bed geweest.” Ik lachte wat maar hoorde eigenlijk maar half wat hij mij vertelde.

Aangezien ze een zakenvrouw was, kon ik haar gemakkelijk traceren. Ik kwam er achter dat ze een atelier had, vlak bi mij in de buurt. Dat ik haar na al die jaren nog niet eerder was tegengekomen, was een wonder.  Ik besloot haar op te zoeken en had geluk dat ze die dag in haar atelier aanwezig was. Had ik een dag later gekomen, dan was ze op zakenreis geweest. We raakten wat aan de praat en ik kon voelen dat ze het heel leuk vond mij weer te zien. Ik vond dat ik de verplichting had om haar mijn excuses aan te bieden voor de bijnaam die we haar hadden gegeven om de middelbare school. “Dat heb je niet verdient en ik zie nu in dat jij het alles behalve leuk moet hebben gevonden,” zo zei ik. Ze bedankte mij. Ik kon aan haar ogen zien dat ze het meende. “Ach,” zo zei ze, “ik maak mij daar allang niet meer druk om hoor. Ik bedoel, kijk eens naar wat een kanjers ik nu heb.” Even viel er een stilte. Slechts een paar tellen. “Je mag ze wel voelen hoor, ze bijten je heus niet. Ik zie de verlangende blik wel in je ogen.” Ze stond op en liep naar de deur van haar atelier. Deze draaide ze op slot, waarna ze het bordje op gesloten draaide. “Kom, ik heb zin in je,” zei ze en terwijl ze haar blouse begon los te knopen, liep ze naar boven, waar haar kantoor was. De jongen van de reünie had gelijk, ze was echt een geile slet!

Ik rende achter haar aan. Ik wilde geen moment van haar missen, helemaal niet nu ze zich zo aan het uitkleden was. Ze liep het kantoor in en ik kon nog net op tijd de deur tegenhouden. Zo kon ik ook goed zien hoe ze zich omdraaide en haar blouse uittrok. Tot mijn grote verbazing had ze helemaal geen bh aan. Haar grote tieten stonden recht overeind. Ik liep naar haar toe en terwijl ik mijn pik voelde groeien, pakte ik haar borsten stevig beet. Ze voelden echt aan. Ik kon ook niets zien wat mij zou doen vermoeden dat ze een operatie of iets dergelijks had ondergaan. Ik was zwaar onder de indruk. Maar niet zo zwaar als mijn pik, die haat door mijn broek heen prikte en daarin bijna leek te slagen. Er stond een behoorlijke spanning op mijn gulp en ik maakte mijn broek daarom ook heel erg snel los, zodat mijn lul van de vrijheid kon genieten die hij verdiende.

Els kreeg een vage glimlach en deed de rest van haar kleding uit, waarna ze op haar knieën ging zitten en mijn lul zo tussen haar enorme memmen nam. Ik kon niet geloven wat ik voelde. Mijn lul werd nog harder toen het zachte vlees eromheen gevouwen werd en ze mijn lul op zijn Russisch aan het verwennen was. Ik geloofde het haast niet, Was dit dezelfde, eens zo timide Els van vroeger? Ze trok mijn dikke pik flink af met die enorme voorgevel en liet ineens haar borsten los en greep mijn pik stevig beet. Ze opende haar mond en zoog hard aan mijn  kloppende eikel. Ik hield mijn adem in en genoot. Ik was al een tijdje niet meer gepijpt dus het voelde bijzonder magisch aan. Alsof ik het voor het eerst in mijn toch al best wel met ervaringen gevulde leven werd afgezogen.

Het was in ieder geval wel lekkerder dan de eerste keer dat ik werd afgezogen. De meid die dat toen deed, kon er maar bar weinig van en tot overmaat van ramp had ze mijn sperma ook nog eens uitgespuugd, recht over mijn schoenen heen. Maar goed, die gedachte wilde ik niet in mijn hoofd hebben. Ik wilde genieten van rondborstige Els. Ik wilde in haar zijn met mijn pik. Ieder gat ontdekken. Ze kwam na een paar minuten flink aan mijn te hebben gelikt en gezogen overeind en ging gebukt over haar bureau staan. Ik keek naar haar mooie ronde kontje en sloeg er met de vlakke hand op, iets wat Els volgens mij wel kon waarderen, aangezien ze behoorlijk begon te kreunen. Ik liep op haar af en greep haar mooi gevormde heupen beet en drukte mijn natte lul tussen haar schaamlippen. Ik drukte nog wat door en mijn eikel gleed haar warme spleetje in. Met lange diepe halen neukte ik haar. Achter het bureau stond een enorme spiegel. Ik keek erin en kon haar volle borsten zien schudden. Ik neukte haar harder en sneller, waardoor die tieten steeds wilder heen en weer begonnen te bewegen. Wat ws dat een geil gezicht zeg. Vooral in combinatie met die intense, genietende blik van Els. Ik pompte haar genadeloos hard vol en merkte dat ik klaar ging komen. De teef had mij dan ook zo enorm op weten te geilen, niet normaal meer. En ze had er niet eens echt haar best voor hoeven te doen!

Ik pompte door, dieper in haar kut tot mijn ballen er ook haast ingleden. ik voelde dat mijn zaad er bijna uit begon te knallen en trok mijn lul op tijd terug. Els draaide zich om en drukte haar borsten tegen elkaar terwijl ze zich weer op haar knieën liet zakken. Kreunend van genot spoot ik mijn sperma over die roomwitte tieten. De tranen van genot liepen over mijn wangen. Wat was dit een zalig orgasme. Els smeerde het zaad over haar dikke tieten uit en likte haar kleverige handen schoon. Daarna kwam ze overeind en trok mijn slapper wordende lul nog even af, terwijl ze heel dicht tegen mij aan kwam staan. “Volgende keer doen we het bij mij thuis. Hier is mijn adres,” zei ze terwijl ze mij een kaartje van haar bureau gaf. “Tot vanavond!” en ze wees mij de deur. Snel en een beetje verward verliet ik haar kantoor. Ik vergat haast mijn broek dicht te doen, maar gelukkig waren er toch geen mensen beneden, dus dat scheelde weer. Ik kon niet wachten tot het die avond was, waarop ik Els zo hard zou neuken, dat ze er scheel van zou gaan kijken.