Sanne met de enorme tieten

Sanne had het maar makkelijk, zo vonden haar vriendinnen. Ze had niet alleen een bijzonder strak en fit lichaam, ze had ook een paar borsten waar je niet omheen kon. Ook al zou je jezelf niet tot haar aangetrokken voelen, die enorme voorgevel, daar zou je toch wel naar kijken. Dat was een gegeven. Een feit. Ze waren dan ook echt enorm. Ze had er zelf best wel wat moeite mee. Veel rugklachten en dat soort zaken. Maar om dat te compenseren, lag Sanne met regelmaat op haar rug, met haar benen wijd.

Ze neukte alle kerels die haar wel zagen zitten en dat waren er een heleboel. De mannen vielen voor haar dikke tieten. Natuurlijk ook voor haar mooie lichaam, maar die borsten, die deden ervoor zorgen dat het sletje de mannen in haar bed kreeg. Ze wilden ermee spelen, ze wilden hun pikken tussen die tieten leggen en ze flink kneden. Sanne vond het prima. Een borstmassage voelde altijd goed. Gisteren had ze Pieter in haar bedje liggen en Pieter had nog nooit een vrouw met een enorme boezem gehad. Hij neukte daarvoor altijd van die tengere sletjes, die er van boven haast als jongens uitzagen. Dus een meid als Sanne was voor hem een hele ervaring.

Ze lagen in bed en hij kon maar niet van haar tieten afblijven. Pieter klom op haar en nam haar tepels meteen in zijn mond. Hij zoog er flink aan, waardoor die tepels natuurlijk al gauw hard waren geworden en behoorlijk overeind stonden. Als hij niet uitkeek, zou ze zo zijn oog eruit prikken met zo’n ding. Hij masseerde het warme, zachte vlees en klom nog verder op haar, zodat hij zijn dikke pik tussen die enorme borsten kon drukken. Sanne liet hem zijn gang gaan. Ze vond het wel aandoenlijk om te zien hoe hij zich helemaal op haar boezem stortte. Ze voelde zijn dikke pik tussen haar borsten drukken. Ze besloot hem een handje te helpen en drukte ze tegen elkaar aan. Zo strak als ze kon, want dat vonden mannen het lekkerst. En Sanne zelf ook, want op die manier kon ze zijn leuter goed tussen haar warme vlees door voelen glijden.

Pieter pompte zijn dikke pik snel heen en weer. Zijn voorhuid schoof van achteren naar voren, het was net alsof ze hem met haar borsten aan het aftrekken was. Hij werd er bijzonder geil van. Hij trok zijn pik terug en gleed weer een stuk naar beneden. Hij pakte zijn lul goed beet en drukte hem tussen haar gezwollen schaamlippen. Langzaam boorde zijn pik een weg bij haar naar binnen, diep in haar hete poesje. Hij kreunde intensief toen hij er helemaal in zat. Met lange halen begon hij te pompen en voelde hoe ieder stukje van zijn pik langs de binnenkant van haar strakke kutje schoof. Wederom leek het alsof ze hem aan het aftrekken was, maar ditmaal met haar geile snee. Pieter begon wat sneller te neuken. Zijn pik had het behoorlijk te verduren. Hij kon dit nooit zo lang volhouden. Niet alleen omdat hij zo ongelooflijk geil was, maar ook omdat dat kutje zo bijzonder strak was. Het leek wel een kontje waar hij zijn lul in had gestoken. Even keek hij om er zeker van te zijn dat dit ook niet het geval was. Gelukkig, hij zat echt in haar kutje. Moest ook wel, want ze had geen krimp gegeven. En dat deden vrouwen meestal wel, als je je leuter in het verkeerde gat stak. Tenzij Sanne er dol op was natuurlijk. Terwijl hij haar daar zo vol lag te pompen, bekeek hij haar volle grote borsten die heen en weer aan het schudden waren. Het was echt een lekker gezicht. Even keek Pieter om zich heen en al snel zag hij iets op haar slaapkamer staan waar hij gebruik van wilde maken.

Er stond een enorme passpiegel bij de muur. Hij trok zijn lul terug en greep Sanne’s handen vast en trok haar omhoog. Ze liep achter hem aan en ging uiteindelijk voor de passpiegel staan en bukte een beetje voorover. Pieter greep haar bij de heupen en drukte zijn pik weer in haar kut. Hij zou dit niet lang kunnen doen, dus hard neuken was geboden om haar mooie borsten in de spiegel te zien schudden. Hij keek hoe haar lichaam heen en weer bewoog, haar blik van geilheid veranderde en haar enorm grote tieten heen en weer schudden. Het was een ware neukstorm die over haar heen kwam. Pieter plaatste nog een paar wilde stoten, tot hij echt niet meer kon. Hij trok zijn pik uit haar strakke spleetje en Sanne ging voor de spiegel op haar knieën zitten en liet hem zijn lul wild boven haar borsten afrukken. Ze keek via de spiegel toe hoe het zaad op haar borsten geschoten werd. Het droop er zo mooi af, ze vond het haast kunstzinnig. Daarna greep ze zijn pik, die nog behoorlijk hard bleef, stevig beet en zoog hem nog even af. Weer kwam Pieter klaar, maar ditmaal in haar mond. De restanten zaad slikte ze fijn door en Sanne genoot van de smaak. “Wat zalig,” hijgde Pieter toen zijn pik eindelijk slap werd.  Sanne knikte. “Kun je geloven dat mijn zus nog veel grotere tieten heeft?” Waarom ze dat zei wist ze zelf eigenlijk ook niet zo goed. “En waar woont je zus dan? Dichtbij?” vroeg Pieter veel te hebberig klinkend. Sanne besloot het hem niet te vertellen. Ze had veel te veel van zijn pik genoten en dat wilde ze toch echt voor zichzelf houden.