Sanne wil neuken met 2 jongens

Sanne was een meisje dat dol is op neuken. al zou ze dat woord ‘neuken’ niet snel gebruiken. Het klinkt zo hard.  Sanne kwam er openlijk vooruit dat ze graag sex heeft en wist heus wel dat haar vriendinnen haar een slet noemden, vooral achter haar rug om. Daar had ze schijt aan. Ze deed was ze wilde en genoot er met volle teugen van. Er was niemand die haar iets kon maken, ze was tenslotte al achttien en dat betekende volwassenheid. En als grote meid kon ze dat soort dingen heel erg goed zelf beslissen. Ze had al een tijdje een oogje op twee verschillende jongens, die allebei een jaar of 23 waren. Ze mochten dan wel een beetje ouder zijn, maar zagen haar ook wel zitten. Beide heren wisten dat ze hen allebei wel leuk vond en op een dag zetten ze haar dan ook stellig voor het blok. “Luister Sanne,” zei één van hen. Zijn naam was Alfred. “Ik vind het helemaal prima dat je ons allebei leuk vindt en we hebben er allebei geen problemen mee, maar je zult toch eens een keuze moeten maken. Dit kan natuurlijk niet langer zo doorgaan, we willen allebei weten waar we aan toe zijn.” Sanne werd er even stil van. De andere jongen, Peter, knikte instemmend. Sanne kon gewoon niet kiezen. Wat moest ze nou doen? “maar ik vind jullie allebei gewoon zo leuk en lekker, ik kan echt niet kiezen tussen jullie en..” Ineens viel ze stil en begonnen de poppetjes in haar ogen weer te dansen. “Zouden jullie er problemen mee hebben als…. Nou, als ik het met jullie allebei tegelijk zou willen neuken?” Alfred en Peter keken elkaar aan. “Heb je een momentje?” zei Peter en hij trok Alfred met zich mee en de twee gingen in overleg. Ondertussen voelde Sanne haar kutje al een beetje nat worden, terwijl ze eraan dacht wat er allemaal zou kunnen gebeuren als de jongens ermee akkoord zouden gaan. Ze zou 2 lullen tegelijk mogen neuken, dat had ze nog niet eerder ervaren en dat leek haar wel heel erg lekker.

De twee jongemannen kwamen weer naar haar toe. “We hebben overlegd,” begon Peter weer, “en we zijn het er mee eens. Maar dan moet het wel snel gebeuren.” Sanne knikte. “Ik heb nu niets te doen, gaan jullie mee naar mijn huis? Mijn ouders zijn het weekend weg dus ik heb het rijk voor mij alleen.” Ze keek de jongens smachtend aan en tegen die blik konden ze absoluut geen weerstand bieden. Ze gingen met het mooie meisje mee naar huis. Het was niet zo ver van de plek waar ze waren dus ze konden het lopend af. De beide mannen liepen achter het jonge tienersletje aan en keken naar haar kleine kontje, dat bij iedere stap die ze zette in haar enorm strakke spijkerbroek leek te dansen. Bij haar thuis aangekomen wilden de jongens eigenlijk al meteen naar de slaapkamer toe, maar Sanne hield hen tegen. “Ik wil het in de huiskamer doen, veel spannender,” zei ze en ze trok de geile kerels achter zich aan. In de huiskamer aangekomen knipte ze alle lampen aan  en ging ze op het kleed in de woonkamer zitten. Alfred en Peter tilden de koffietafel op en zetten deze aan de kant, zodat ze genoeg ruimte hadden om te doen en laten wat ze wilden. Sanne zat op haar knietjes en trok haar truitje en bh uit. Ze had behoorlijk stevige borsten, die ze zachtjes begon te masseren. “maak jullie broeken maar los boys, ik heb zin om lekker te gaan pijpen,” zei ze zachtjes. Alfred en Peter hadden in een mum van tijd de broeken uit en gingen naast de jonge Sanne staan, die een pik in iedere hand nam en er naar keek terwijl ze haar lippen aflikte en de pikken aftrok tot ze goed hard waren. Daarna nam ze Peter zijn lul als eerste in haar mond. Hij had de grootste lul en daar had ze op dat moment heel veel zin aan. Terwijl haar kleine jonge handje Alfred zijn knots aan het afrukken was, likte haar snelle tong over de eikel van Peters’ pik en zoog ze dat apparaat vervolgens diep naar binnen.  Daarna ging ze over naar de lul van Alfred, waar ze hetzelfde mee deed. Zo wisselde Sanne het af, tot ze niet meer te houden was. Haar poesje was zo ongelooflijk nat geworden dat ze meteen moest neuken. Ze ging op de grond liggen en deed haar benen van elkaar. Alfred dook er als eerste op, terwijl Peter zijn pik in haar mondje drukte.

Het tienertje zoog zich een ongeluk maar had moeite erop te concentreren, aangezien ze door een flinke leuter tussen haar schaamlippen genomen werd. Alfreds pik glom van het geil dat tussen haar schaamlippen zat en iedere stoot veroorzaakte een zacht maar soppend geluid. Het was heerlijk om naar te luisteren en Sanne genoot er dan ook met volle teugen van. Al gauw werd ze bij haar heupen gepakt en van Peter zijn pik weggetrokken. Alfred nam haar mooie kleine lichaam op schoot en stuurde zijn lul tussen haar schaamlippen, zodat Sanne zich rustig kon laten zakken. Ze begon hem langzaam te berijden en Alfred trok haar bovenlijf naar voren, zodat hij de warmte van haar lichaam goed tegen zich aan kon voelen. Maar dat was niet de enige reden waarvoor hij dat deed. Hij knikte naar zijn kameraad en deze snapte precies wat Alfred bedoelde. Dit hadden ze namelijk afgesproken in hun korte overleg. Ze zouden dat kleine teefje eens lekker dubbel gaan penetreren. Alleen had het sletje zelf daar natuurlijk geen idee van. Peter kwam achter het neukende duo staan en zakte licht door zijn knieën, zodat zijn pik ten hoogte van haar anus stak. Hij greep Sanne’s billen beet en trok ze van elkaar. Het meisje schrok daar best wel van maar dacht dat Peter er alleen een beetje mee wilde spelen.

Tot ze zijn eikel tegen haar gespannen anus voelde drukken. Hij greep haar goed beet en drukte even flink door en schoot zo met zijn hele pik in dat maagdelijke kontje. Sanne had verwacht dat ze zou moeten schreeuwen van de pijn, maar tot haar eigen verbazing voelde het goed aan. Lekker zelfs! Ze kon de twee best wel dikke palen langs elkaar heen voelen schuren, diep in haar strakke jonge lijfje. Ze werd helemaal uit elkaar getrokken door die enorme pikken. Het voelde zo strak in haar, dat ze er spontaan van klaar kwam en het geil droop uit haar sneetje over Alfred zijn pik en ballen heen. De mannen waren diep in haar mooie lichaam aan het stoten, Ze voelde hoe de ballen tegen haar lijf ramden, terwijl iedere vezel van haar lichaam in vuur en vlam stond. Uiteindelijk trokken de raggende mannen hun pikken uit haar en moest Sanne op haar knieën tussen hen in gaan zitten om weer te trekken en te zuigen. Ze deed haar best en trok zo hard als ze kon en pijpte de pikken stevig. Haar tong leek wel overuren te draaien en haar kaken werden lam, maar uiteindelijk kwamen de jongens klaar. Ze trok door terwijl d kerels spoten. Zodat het zaad er met ferme kracht uit kwam schieten. Het sperma kwam op haar mooie borsten en bovenlichaam terecht en stroomde met volle vaart richting haar buik en kutje. Ze was genomen. Uitgewoond en in alle gaten doorgesmeerd. Sanne liet zich achterover vallen, smeerde met haar vingers door het sperma en proefde de interessante mix van twee verschillende mannensappen en vond het heerlijk. Daar luste ze wel pap van. “Zo, was het een beetje naar wens?”  vroeg Alfred, nog nahijgend van zijn inspanningen en zijn heerlijke orgasme. Sanne knikte. “Als jullie vannacht blijven slapen, dan doen we het nog een keertje over,” zei ze, terwijl de jonge tiener nog wat zaad proefde. “maar dan wil ik het wel langer doen, ik wil veel meer dingen met jullie uitproberen.”

© ViezeVerhaaltjes.nl