Wanda en Wim neuken digitaal

Wanda en Wim waren erg blij dat hun beste vriendin alles wilde filmen. De vrouw was zelf lesbienne en had er niets mee, maar vond het best wel spannend om het neukende koppel op de digitale camera vast te leggen. Ze werd er verder niet erg opgewonden van, maar het filmen wond haar op een andere manier op. Alsof ze iets deed wat eigenlijk niet mocht. En dat gevoel, daar hield ze wel van. Ze filmde hoe Wanda Wim zijn dikke pik in haar mond nam. Ze had donkere lange haren die ze achter haar oren deed, zodat alles goed in beeld kwam. Hun vriendin zoomde in op de zuigende en op en neer bewegende mond van Wanda, die met gesloten ogen aan de behoorlijk dikke pik van Wim zoog. Ze maakte soppende geluiden en pijpte Wim met zoveel overgave, dat ze de camera op een gegeven moment helemaal vergat. Dat had hun vriendin hen ook als tip meegegeven. “Doe net alsof ik er niet ben, dan wordt het extra geil als je het straks terug gaat kijken.”

En dat ging eigenlijk vanzelf. Ze gingen altijd helemaal in elkaar op als ze gingen neuken en dat was dan ook de reden dat ze zich wilden laten filmen. Ze wilden zelf eens zien hoe ze vol passie aan het wippen waren. Wanda zoog nog even aan Wim zijn eikel en likte langs de onderste rand, waardoor de schokken door zijn lijf schoten. Het stel wisselde van positie. Wanda lag met haar lange benen wijd terwijl Wim zijn gezicht tussen haar dijen drukte en zijn lange tong tussen haar mooie schaamlippen liet likken.

Hij wist likte langs haar schaamlippen. Dat vond de zwartharige slet namelijk heerlijk. Ze had ontzettend gevoelige schaamlippen, helemaal als ze opgewonden was. Natuurlijk heel logisch. De punt van zijn tong bewerkte de randen van haar schaamlippen en zo baande hij zich rustig een weg naar het centrum van haar openstaande poesje. Uiteindelijk kwam hij bij haar klitje uit, waar hij langzaam overheen likte. Zijn vingers kwamen erbij. Hij drukte zijn lange middelvinger in haar kutje en maakte een kromming, zodat hij haar g spot kon stimuleren. Snel bewoog zijn vinger erlangs en binnen enkele tellen spoot het geil uit haar kutje. Spuitend klaarkomen was anders als gewoon klaarkomen. Het was intens en kostte ongelooflijk veel kracht. Maar daardoor werd het echte orgasme ook vele malen lekkerder. Hij liet zijn lekkere Wanda nog een aantal kerel spuiten, tot haar hele lijf trilde. Het geil spoot tegen zijn lichaam aan en zijn hele arm was er nat van geworden. Hij trok zijn hand en zijn hoofd terug en verving die door zijn dikke pik. Hij drukte Wanda’s lange benen ver van elkaar en liet zijn dikke pik langzaam naar binnen glijden. Hij begon haar  met lange halen te palen. Iedere keer dat zijn pik er haast helemaal inzat, stootte hij heel hard  en schokte haar strakke lijf, terwijl Wanda een soort wilde kreun uit haar mond liet glippen. Hun vriendin zat wel te filmen, maar keek zo nu en dan langs de camera, om het echt met eigen ogen te zien. Ze raakte eigenlijk toch wel opgewonden, iets wat ze niet had zien aankomen, omdat ze absoluut niet op mannen viel. Maar het spuiten en het kreunen van Wanda had haar behoorlijk opgewonden.

Wim neukte inmiddels behoorlijk snel in Wanda, die het kreunen achterwege liet en in plaats daarvan hard aan het gillen was. “Ja, neuk me harder!” schreeuwde ze tussen al het gillen door.  Wim draaide zijn sletje om en tilde haar zelfs op. Daarna deden ze iets waar hun lesbische vriendin behoorlijk van onder de indruk raakte. Wim tilde zijn Wanda op en draaide haar ondersteboven. Hij begon aan haar hete poesje te likken, terwijl zij op de kop hing en zijn pik diep in haar keel nam. Wat een waanzinnig gezicht! Na een paar minuten zette hij haar op de handen neer. Ze boog haar ellenbogen en zo kon Wim zijn pik weer in haar kutje drukken. Terwijl ze nog steeds op de kop stond en hij haar benen stevig vasthield, neukte hij haar. Zijn pik moest er flink voor buigen maar aangezien Wim dit standje wel vaker deed, ervoer hij geen enkele pijn. Het leek wel acrobatensex, dacht de vriendin, terwijl ze haar uiterste best deed een geile amateurfilm van het stelletje te maken. Uiteindelijk kwam Wanda op haar handen en knieën terecht en ging Wim hijgend achter haar zitten. Hij kwam even op adem om daarna weer in volle vaart dat hete kutje te neuken. Haar schaamlippen gleden langs zijn hard pompende stam en na een paar minuten geweldig hard te hebben geneukt, kwamen ze haast samen klaar. Wanda kwam met knikkende knieën. Ze moest haar bovenlijf laten zakken, omdat alle kracht naar jaar kutje leek te stromen. Kort daarna trok Wim zijn lul uit zijn lekkere teefje en spoot hij haar billen en onderrug hard grommend onder. Hun vriendin zette de camera even neer. En terwijl het ding alles nog filmde, likte ze wat zaad van Wanda’s rug. “Nee, doet mij nog steeds niets,” zei ze. “maar het was het proberen waard!”